Mi a pontos recept?

Sep 16, 2023

Van-e pontos receptje az ügyfélszerzésnek, hogyha ezt csinálod, akkor tele leszel ügyfelekkel? Bár az üzlet alapvetƑen matematika, ez egy sok változós egyenlet, amiben olyan is rögtön felmerül, hogyha a képlet mƱködik is, milyen ügyfelekkel leszel tele? Csupa döntésképtelen, fogalmatlan, akadékoskodó, alkudozó emberrel kell szót értened, vagy gördülékenyen megy majd minden és olyan kapcsolatok jönnek létre, amelyek emberileg is építƑek? Ha összerándultál, kirázott a hideg és  megjelent elƑtted egy alak, akkor örömmel értesítelek, már van egy buyer personád, akit kizárhatsz a célcsoportodból. Látod, tényleg mindenki jó valamire, ha másra nem elrettentƑ példának! Ezekre a tapasztalatokra is szükséged van - de van egy pont, ahol elég már a mérgezƑ emberekbƑl.

A képlet másik változója Te magad vagy! Hogy hol tartasz ebben a folyamatban! Mert ha egyelƑre örülnél bárkinek, akinek van két keze, lába, feje a füle között és hajlandó lenne igazi pénzt adni a munkádért, akkor még a Start mezƑn pörögsz egy helyben. Joggal nem érted, hogy miért kellene válogatni. Illetve tényleg lehet válogatni? Megengedheted ezt induló vállalkozóként?

Egy évvel késƑbb túl vagy az elsƑ megbízásaidon és közelharcot vívnak benned az indulatok, hogy imádod, amit csinálsz, de biztos ezt akarod-e csinálni? Mert nagyon vegyesek a tapasztalataid és nem tudod milyen hívószóra jött be az a jófej csaj a képbe és hogyan tudnád távoltartani a lehúzós emberkéket! Már tudod, hogy mi az, amit nem szívesen vállalsz el, de hogyan lehetne ezeket megszƱrni?

Én például tudom, hogy a követƑim között szinte csupa olyan jelen vagy jövƑbeli csodálatos szakember van, akik létezésérƑl jó lenne, ha széles körben értesülnének a potenciális ügyfeleik. Mert a világban valahol csak Rád vár egy csomó ügyfél, próbálnak kétségbeesetten megtalálni, neked pedig rájuk van szükséged, mert Ƒk megbecsülnék a munkád, öröm lenne velük dolgozni!

Honnan tudom én ezt? Hogy hozzátok beszélek! És mivel hozzátok beszélek, nagyon sokszor válaszoltok is! Személy szerint nem ismerlek, de a tapasztalatom az, hogy az ügyfélszerzés tuti benne van a TOP5 vállalkozási problémáid között...

Hányadik helyen?

MĂ­toszok Ă©s legendĂĄk a szabaĂșszĂĄsrĂłl Ă©s a digitĂĄlis nomĂĄdok vilĂĄgĂĄrĂłl

SzeretnĂ©d megtudni, hogy neked valĂł e a szabadĂșszĂĄs vagy a digitĂĄlis nomĂĄdok vilĂĄga?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irĂĄnyt mutatni, de a fejekben Ă©s a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnĂ©k szabad lenni

Csatlakozz hozzånk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

SzabadĂșszĂĄs, online szabadsĂĄg, filter Ă©s mindenmentes vilĂĄg - Ă©s sok minden mĂĄs.