Hol az a fene nagy szabadság?

Sep 15, 2023

Sokszor éreztem úgy, hogy a vállalkozásom túl sok energiámat emészti fel, hiszen a munkaidő-magánélet nem válik el, gyakran kaptam magam azon, heteken át hajnalig dolgozom és sokszor nem vagyok ott fejben, ahol kellene, mert nyomasztanak a gondok.

Elsősorban anyagi gondok voltak ezek, amikor fogalmam sem volt, hogy honnan akasztok le egy újabb ügyfelet. Ráadásul olyat, aki fizetőképes és nem kaparom le tőle az arcomat. Állandó létbizonytalanság volt ez, mert max. két hónapra láttam előre, egy-egy remélten kifizetett számláig. A kiszámlázott munkák mellé is pénzbehajtói skilleket kellett kifejlesztenem.

Megéri-ez? Hol az a fene nagy szabadság?

Ma is emlékszem ezekre az időkre, amikor pénteken délelőtt ülök az óceánparton. Ez a kép egy fél órája készült, ilyenkor péntekenként szeretünk csak úgy ülni a mólón és hallgatni a vizet.

 

Már kampányokban gondolkodom és egy évre előre tudok tervezni, mikor milyen bevételből biztosítjuk a működésünket és ha egyéb anyagi céljaim vannak, pl. venni akarok valamit - legyen ez eszköz, autó, ingatlan, akkor eszembe sem jut hitelhez nyúlni.

Sok idő kellett hozzá, hogy megengedjen magamnak azt, hogy jobb ügyfeleim legyenek, hogy több bevételem, még nehezebb volt elhinni, hogy igen, miért is ne költözhetnék egy mediterrán szigetre?

Sok időt töltöttem totojázással, aggodalmaskodással, sok időt azzal, hogy nem hittem el, hogy tényleg jó az, amit csinálok, kísérletezéssel, hogy melyik lépcső után vajon melyik jön?

Most szeretnék neked megspórolni akár éveket azzal, hogy 2 órában végigvesszük azokat a lépéseket, amelyek elengedhetetlenek egy online szolgáltatás marketing stratégiájához. Mióta is toporogsz? Igen, neked is lehet marketingstratégiád!

Mítoszok és legendák a szabaúszásról és a digitális nomádok világáról

Szeretnéd megtudni, hogy neked való e a szabadúszás vagy a digitális nomádok világa?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irányt mutatni, de a fejekben és a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnék szabad lenni

Csatlakozz hozzánk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

Szabadúszás, online szabadság, filter és mindenmentes világ - és sok minden más.