Europa Trip 2.0

Jul 07, 2023

Hola @todos!

Europa Trip 2.0 - Második megálló - Ciudad Rodrigo, Spanyolország

Csak internet legyen! - ez egy vicces formula azok között, akik online dolgoznak, de valóban alapvetƑen nem nagyon kell más. Egy laptop, gyors internet és Te! Ez a tegnapi szállásunkon mérsékelten teljesült - ezekre az idƑszakokra nem is idƑzítettem se LIVE-ot, se Zoomos megbeszélést.

Az európai útunk második napján ezeket a sorokat már a kocsiból pötyögöm, végre elhasználom azt a 120 GB netet, amit itt egy 20 EUR feltöltés mellé adnak. Egy sztereotíp hideg Starbucks kávét az elƑbb a kúton vettem magamhoz - az utazás legégetƑbb személyes problémája számomra a kétes minƑségƱ kávék.

Még legalább negyedórányi töltésem van, mert nyilván éjjel a laptopot nem töltöttem fel, és bár vagy 6 féle töltƑt hoztam, olyat amivel a laptopot tudom a kocsiban tölteni, olyan kábelt nem. Ezek csak apró szösszenetek a neonomád életbƑl, amikbƑl persze gyorsan rutin lesz, ha közben nem kell ennél sokkal fontosabb dolgokra figyelned pl. elraktuk-e Blueyt és Bingót. Mert ha nem, akkor garantáltan vissza kell fordulni az a 85 km-t, amit már megtettünk, mióta elhagytuk Ciudad Rodrigot.

Tegnap kérdezte valaki sztoriban, hogy mennyire terveztem meg a programot? Semennyire. Nincsenek programok. Szálláshelyek vannak fixen, hogy A-ból B-be hová akarunk aznap eljutni, minden más improvizáció. Ilyen a vállalkozás is. Tudom, hogy hová akarok eljutni és egyre jobban élvezem, hogy nem akarom pontosan elképzelni, hogy hogyan. Mert annak mindig csalódás a vége. Az improvizáció pedig nem más, mint az éppen aktuális lehetƑséggel élni. Nem azon töprengeni, hogy mi marad ki, vagy szomorkodni, hogy mi nem fér bele, hanem az adott helyzetbƑl mi az, amit aktuálisan ki lehet hozni.

Szerencsére ez a fajta rugalmasság pont úgy tanulható, mint bármi más. Napi szinten tudod gyakorolni, úgy ha nem problémázol azon, hogy valami még nincs kész, még nem tökéletes, vagy nem olyan, amilyennek elképzelted!

Legközelebb a spanyol hegyek közül jelentkezem! Kövesd sztoriban az útunk!

https://www.instagram.com/freebirds.agency/

Illetve kinn a vlogban szóban is összefoglalom mindezt - youtube.com/@freebirds.agency

 

MĂ­toszok Ă©s legendĂĄk a szabaĂșszĂĄsrĂłl Ă©s a digitĂĄlis nomĂĄdok vilĂĄgĂĄrĂłl

SzeretnĂ©d megtudni, hogy neked valĂł e a szabadĂșszĂĄs vagy a digitĂĄlis nomĂĄdok vilĂĄga?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irĂĄnyt mutatni, de a fejekben Ă©s a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnĂ©k szabad lenni

Csatlakozz hozzånk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

SzabadĂșszĂĄs, online szabadsĂĄg, filter Ă©s mindenmentes vilĂĄg - Ă©s sok minden mĂĄs.