Nálunk ma esik, úgyhogy a napozás helyett...

Sep 17, 2023

Nálunk ma esik, úgyhogy a napozás helyett bevackoltam magam az ágyba és összerakom végre a weboldalt. Tegnap megírtam a szövegeket és egy körülbelüli designt összeraktam Figmában.

 

Három napot adtam ennek a honlapnak a felállítására, ami a Kajabi beépített lego szettjével gyorsan összerakható, a bennem élő designer pedig összekuporodva sír egy sarokban, de majd később kisimogatom a CSS-ben azokat a részeket, amik nekem fájnak. A lényeg, hogy működjön - illetve már működik is, mert a workshop landingpage-re 4 órát szántam, olyan is, de 125 ember már jelentkezett, hiszen egy remek programot ígérek, jól megírt szöveggel. Majd azt is még menet közben simogatom, de már teszi a dolgát!

Mi a célom ezzel a poszttal? Hogy lásd, hogy az eredményességhez egy átlag szolgáltatói weboldalt nem kell hónapokig tervezgetni! Nagyon sok szakemberrel találkozom, aki úgy kezeli ezt a honlap kérdést, mintha élete fő művét kellene összeraknia, miközben ez mindössze egyetlen - bár fontos marketingeszköz a sok közül. Viszont azért kell, hogy mihamarabb legyen, mert mindaddig, amíg csak a social media felületen vagy jelen, addig egyszerűen komolytalannak tűnsz. Tudom... tudom... De az emberek fejében teljesen más megítélése van egy olyan vállalkozásnak, amelyikre rákeresve feljön egy honlap, mintha nem.

Ahogy valamelyik posztban már említettem, a freebirds agencyt most mindössze egy FB csoport, egy Instagram és egy landing page üzemelteti. Ebből kettő full ingyenes eszköz.

Remélem látod már, hogy az, hogy jelen legyél a vállalkozásoddal nem annak a kérdése mennyi pénzed van? Annak a kérdése, hogy rászánod-e az időt ezeknek az eszközöknek a tudatos használatára a marketingedben!

Mítoszok és legendák a szabaúszásról és a digitális nomádok világáról

Szeretnéd megtudni, hogy neked való e a szabadúszás vagy a digitális nomádok világa?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irányt mutatni, de a fejekben és a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnék szabad lenni

Csatlakozz hozzánk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

Szabadúszás, online szabadság, filter és mindenmentes világ - és sok minden más.