Egy profil, egy tevékenység, egy vállalkozás?

Jun 29, 2023

Mai téma: NEM egy profilod, tevékenységed, vállalkozásod lehet csak!

 

Ezt azért írom, mert a legtöbben nem gondolnak bele, hogy akár online is több lábon állhatnak, akár külön-külön célcsoportnak kommunikálva ugyanazt, akár totál más jellegű tevékenységet is végezhetnek! Nyilván, ha még egyet sem csináltál, akkor kettő vagy több kicsit a science fiction kategória, de picit levezetem, hogy miért nem:

Tegnap befejeztem a konzultációkat, mától szabadságon vagyok, még egy pár auditot kell megírnom mielőtt elindulunk. Hirtelen a nyár közepén életre kelt az egyik lábam. Nem a bal, hanem az egyik olyan tevékenységem, amit utoljára tavaly ilyentájt promóztam. Ez a kurzusmentor.

https://kurzusmentor.hu

 

Ez a láb úgy nőtt ki, hogy lett egy igen masszív tapasztalatom az online kurzusok létrehozásában, de legfőképpen marketingjében, eladásában. A tapasztalat pedig kincset ér, egészen pontosan pénzre váltható. És mivel a nyár sokaknak arról szól, hogy készülnek az őszre, az oktatók, tanfolyam tulajdonosok elkezdtek rám írogatni. Nagyon érdekes, hogy ez a tevékenységem kvázi magától működik, mert van weboldal, némi Instagram, ami hozza az embereket. Nem sok konzultációt csinálok, de folyamatosan vannak.

Azért írom ezt le nektek, mert nagyon sokan vagytok, akik ülnek egy tudáscsomagon, amit C vagy akár Z lábként ki tudnak lőni a másik mellé. Ha tudsz webáruházat készíteni, magadnak is tudsz! Hogy mit árulj? Grafikusként árulhatod a saját dolgaidat pl. poszterként. Nem mondom, hogy ebből veszel sarokházat, de ha tudsz egy olyan terméktípust létrehozni, amit az emberek szívesen tesznek ki a falra, nem túl nagy befektetéssel megteheted! Csak ugye mellé kell tenni a marketinget, hogy vagy teremts igényt, vagy ha van, akkor értesüljenek rólad!

pl. ilyen termék, hogy szerelmes párok, frissen összeköltözők szívesen vesznek olyan posztert, amin a találkozóhelyük van egy térképen vagy a csillagjegyük, vagy akármilyen idézet, egyéb hülyeség. Nem lemásolni kell egy ilyen ötletet, hanem újragondolni, vagy ezek alapján megalkotni a sajátot. Giccses? Igen! Majd megtörlöd a szemed egy húszezressel!

A konzultációimon ez a téma rendszeresen előkerül és rácsodálkoznak az emberek, hogy ezt tényleg lehet? Miért ne lehetne?

Vedd elő újra a Ki vagy Te és mit tudsz? videót és gondold át, hogy lehet-e B lábad?

 

Mítoszok és legendák a szabaúszásról és a digitális nomádok világáról

Szeretnéd megtudni, hogy neked való e a szabadúszás vagy a digitális nomádok világa?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irányt mutatni, de a fejekben és a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnék szabad lenni

Csatlakozz hozzánk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

Szabadúszás, online szabadság, filter és mindenmentes világ - és sok minden más.