Beütött a nyár

Jun 23, 2023

Beütött a nyár. Ilyenkor mindenki kiveszi a szabadságát. Én is. Egy hónap szabadságra megyek. Ez még önmagában nem lenne nagy kunszt, ha az elmúlt 3 hónap első két-két hetét nem vettem volna ki. Keményen dolgozom a valóban 4 órás munkahét elérésén. Bár azt amit szeretek csinálni, továbbra sem tekintem munkának, szóval azért csalok.

Mielőtt elküldesz anyámhoz - majd őt is meglátogatom - elmondom, hogy nem egy ilyen nyarat keccsöltem végig, úgy hogy a laptop felett néztem, ahogy a családom pancsol a Balatonban, sőt picit régebben volt nem egy nyár, hogy csak a tűzforró járdaszigetekre jutottunk el.

Ezen a nyáron viszont vár ránk egy nagyon menő Europa-trip 2 - az apropó, hogy hazavisszük a magyar rendszámos autót. Másfél nap óceánon ringatózás után útba ejtjük a portugál partokat, a spanyol hegyeket, beutazzuk Franciaországot, ahol a Mont Saint-Michelt és Disneylandet is behúzzuk, majd rákanyarodunk a német tóvidékre. Ha túlélem diznilendet, még Legolandet is lehet bevállalom. Végül az Alpokban töltünk egy hosszabb időt, mielőtt megpillantanánk a Nógrád vármegye táblát.

Mivel sokat ülök majd az autóban, bőven lesz időm anyagokat írni, így örülnék, ha velem tartanál - már felvázoltam egy minikurzust a Kajabiban - az elmúlt egy hétben vele ismerkedtem, hasonlítgattam a különböző rendszereket. Ebben a minikurzusban szeretném neked összeszedni azokat az alapokat, amik ahhoz szükségesek, hogy megteremts Te is a saját szabadságod - akár, mint homeofficeban lévő alkalmazott, akár mint freelancer, akár mint digitális vállalkozó! És azt is megmutatom, hogy amúgy hogyan dolgozom útközben, a világot járva, három gyerekkel a hátsó ülésen!

Velem tartasz?

Napi szinten az Instagramon fogok sztorizni, posztolni róla, de ide is szánok anyagokat, ha lesz rá időm, kedvem, akár egy live-ot is!

https://www.instagram.com/freebirds.agency/

Melyikről írjak Neked? Írd kommentbe A, B, vagy C?

A.) szeretnék egy olyan munkát, ami rugalmas, otthonról is tudok dolgozni, de még nem vállalkozás

B.) szabadúszóként szeretnék bedolgozni több cégnek vállalkozóként, de nagyobb cégben még nem gondolkodom

C.) egy digitális vállalkozást szeretnék létrehozni, rengeteg ügyféllel, automatizált folyamatokkal és akár passzív jövedelemforrással

 

Mítoszok és legendák a szabaúszásról és a digitális nomádok világáról

Szeretnéd megtudni, hogy neked való e a szabadúszás vagy a digitális nomádok világa?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irányt mutatni, de a fejekben és a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnék szabad lenni

Csatlakozz hozzánk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

Szabadúszás, online szabadság, filter és mindenmentes világ - és sok minden más.